Αγαπητοί φίλοι, 

Διανύουμε την πιο δύσκολη εποχή των τελευταίων ετών όπου βλέπουμε να αλλάζει ριζικά η ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.  Η καθημερινότητά μας αλλάζει, οι συνήθειές μας αναπροσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της εποχής, ο τρόπος εργασίας μας μεταβάλλεται υποχρεώνοντάς μας σε πολλές περιπτώσεις να ξαναρχίσουμε από μηδενική βάση. 

 

Έτσι και η ακίνητη περιουσία μας από "ασφάλεια αποταμίευσης" έχει καταστεί "βαρύδι" για πολύ κόσμο που είχε επενδύσει τις οικονομίες του σε ακίνητα, δεδομένης της εξοντωτικής φορολογίας που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια.

 

Με αυτά τα δεδομένα, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την εταιρεία μας ZEG Architecture by lina floratou, υπό τη διπλωματούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό (Πολυτεχνείο του Μιλάνου) κα Αγγελική Φλωράτου-Ανδριτσοπούλου.  Η κα Φλωράτου-Ανδριτσοπούλου μπορεί να συζητήσει μαζί σας για τις ανάγκες σας, να εκτιμήσει το ακίνητό σας και να συντάξει το φάκελο αδειοδότησης της κατοικίας σας για τον ΕΟΤ.  

 

Παράλληλα, μπορεί να σας προτείνει τρόπους προβολής και καλύτερης διαxείρισης της περιουσίας σας ώστε αυτή να καταστεί κερδοφόρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Φλωράτου-Ανδριτσοπούλου στο τηλέφωνο 6994402464 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνoντας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tags: ΑΔΕΙΕΣ, ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, αξιοποίηση

Contact Form

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

About us

ZEnterprises Group is a Greek owned Group of companies based in Skiathos specializing in port agent services for yachts and luxury accommodation management.

Latest News

Η ZEG Hotel Management - Διαχείριση κατοικιών & ξενοδοχείων ενδιαφέρεται για νέες συνεργασίες με μικρομεσαία ξενοδοχεία και κατοικίες που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την θέση τους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του τουρισμού. Σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε να συζητήσουμε όλες τις επιλογές αξιοποίησης των εργαλείων που προσφέρουμε. 

 

Address

ZEnterprises Group
Skiathos, PO box155, 37002, Greece

Lagonissi, PO box8729, 19010, Greece

 +306994402464
 info@zeg.gr
Mo-Fr: 10.00 - 18.00